tiistai 16. marraskuuta 2010

Ilmestyneet The Sims 3 - pelit

Simit pääsevät ensimmäistä kertaa kokemaan iltahuvit VIP-kohtelun kera!
Hommaa Simeillesi vip-pääsy kaupungin kuumimpiin paikkoihin. Kiinnostaa heitä sitten hengata julkkisten kanssa tai nauttia rennosta illasta kavereiden kera, tämä lisäosa antaa todellistä boostia Simiesi sosiaaliseen elämään! Mutta ota huomioon, että osa paikoista on muita eksklusiivisempia - Simien kannattaa tutustua oikeisiin ihmisiin päästäkseen portsareiden ohi. Minne tahansa Simisi menevät, he pääsevät nauttimaan uusista jutuista - ihailtuja julkkiksia, läpi yön kestäviä bileitä, mahtavia bändinjäseniä tai seksikkäitä vampyyrejä. Mitä kaikkea Simisi tekevätkään illan pimetessä?

Simistäsi voi tulla peloton sankari tai ässäkääntäjä
Hillittömät uramahdollisuudet odottavat! The Sims 3 Unelmaduuni tarjoaa simillesi mahdollisuuden kehittyä vaikkapa kaupungin sankariksi tai naapuruston kauhuksi. Pistä Simisi pelastustöihin pelottomana palomiehenä, muuta maailmaa arkkitehtinä tai hae lisäjännitystä tatuointitaiteilijana.
Tuleeko simistäsi hullu tiedemies vai high-tech keksinnöillään menestynyt miljonääri? Paljastaako simisi salaisuuksia yksityisetsivänä sormenjälkiä tutkimalla tai epäiltyjä kovistelemalla. Simin tulevaisuus on sinun käsissäsi!

Seikkailu lähenee…Vie simisi heidän elämänsä seikkailuun The Sims™ 3 Maailmanmatkaaja. Ohjaa simisi maineeseen ja kunniaan - tai mahdolliseen tuhoon. Vie simisi eksoottisiin kohteisiin etsimään kätkettyjä aarteita. Löydä uusia taitoja, koe uusia luonteenpiirteitä ja ansaitse palkintoja, jos simisi menestyvät. Tutki Egyptin pyramidien muinaisia hautaholveja, opi taistelutaitojen mestariksi Kaukoidässä ja löydä Ranskan rikas kulttuuri ja kuuluisat nähtävyydet. Seikkailu siintää horisontissa - mitä simisi mahtavat löytää?

Kamasetit 


Avaa simeillesi ovet huippuhienoon loft-tyyliin
Muuta simiesi koti virtaviivaiseksi ja moderniksi loft-asunnoksi The Sims™ 3 High-End Loft Stuff -paketin myötä. Päivitä simiesi arki sofistikoituneilla huonekaluilla, viimeisimmällä viihde-elektroniikalla ja hurjimmilla muotiluomuksilla.


Pistä uusi vaihde silmään ja vie Simisi vauhdikkaalle matkalle The Sims 3 Baana auki -kamasetillä. Ensimmäistä kertaa ikinä Simisi saa uuden kamasetin mukana uusia autoja! Puhumattakaan muusta sisällöstä: huonekaluja, sisustuselementtejä ja paljon muuta. Nauttiiko Simisi vauhtihirmun elämäntavasta? Vai haluaako hän kruisailla klassisilla luksusautoilla? Vai kapinoiko hän yhteiskuntaa vastaan upeissa pin-up mekoissa ja kovan kundin rockabilly-asuissa? Mukana on myös jännittäviä ja seksikkäitä vakoojateemaisia tavaroita ja autoja. Minkä tahansa elämäntavan valitsetkin, The Sims 3 Baana auki -kamasetti antaa Simeillesi elämän parhaat kyydit!

Simisi voivat viimein hankkia ensiluokkaiset kalusteet myös pihamaalleen. Voit tehdä terassista täydellisen, luoda romanttista tunnelmaa porepaljulla tai ruokkia koko naapuruston megagrillilläsi. Joka tapauksessa voit olla varma siitä, että puutarhakalusteet kohentuvat nyt kertaheitolla. The Sims™ 3 Pihaparatiisi tarjoaa simeillesi tyylikkäät puitteet mukaviin puutarhapuuhiin. 

Peruspeli 

The Sims 3:n vapaus innoittaa loputtomilla tilaisuuksilla luovuuteen ja viihdyttää odottamattomilla yllätyksillä ja kepposilla! Luo yli miljoona yksilöllistä simiä ja ohjaa heidän elämäänsä. Muokkaa kaikkea heidän ulkonäöstään luonteeseen ja unelmakotiinsa asti. Lähetä simisi sitten ulos tutkimaan kaupunkia ja tapaamaan naapuruston muita simejä. Hae netistä ainutlaatuista lisäsisältöä ja hyödynnä vankkoja nettiominaisuuksia, kuten ilmaisia SimPoints-pisteitä 10 euron arvosta ja ladattava lisäkaupunki. Uudet pikahaasteet ja palkitseva pelattavuus antavat mahdollisuuden täyttää (tai jättää täyttämättä!) simiesi kohtalot ja toteuttaa heidän unelmansa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti